cunit.cat

2019 SEM_Cartell_pedalades_personalitzable_A3

Com cada any, Cunit celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, amb la Pedalada Popular, que tindrà lloc el proper 29 de setembre.

Aquesta serà la 10à edició ininterrompuda i com sempre, tindrà el punt de sortida i d’ arribada a la Pl de la Vila. La concentració inicial serà a les 10:00h, per tal de fer el control de les inscripcions. Tot seguit, a les 10:30h. es donarà sortida a la Pedalada 2019, que recorrerà 6km els carrers del municipi i la zona de platja amb un traçat planer i apte per a totes les edats.

Es tracta d’una diada lúdica i divulgativa per conscienciar al població i sobretot als infants de la idoneïtat de fer servir mitjans de transport sostenibles com la bicicleta pels nostres desplaçaments pel municipi.

Després de l’èxit de la passada edició, enguany tornarem a comptar amb 4 segways a la Plaça de la Vila per qui vulgui aprendre a utilitzar aquest mitjà de transport.

La Pedalada comptarà amb el suport i la col·laboració del Club Ciclista Cunit. Es donarà esmorzar a tots els participants (entrepà i beguda) i es sortejaran obsequis entre tots.

L’acte finalitzarà a la mateixa Plaça de la Vila amb la tradicional fotografia col·lectiva.

Galeria d'imatges

Comparteix la noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Imprimir

Cunit diu no a la violència de genere


Notice: Undefined index: opcion_cookie in /home/customer/www/staging.cunit.cat/public_html/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 416

Notice: Undefined variable: input_porcentaje in /home/customer/www/staging.cunit.cat/public_html/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 484