Inici de les inscripcions cursFinal de les inscripcions curs
12 de setembre de 201930 de setembre de 2019

Preu:  35.90 €

Inici del cursFinal del curs
07/octubre/201921/agost/2019

El curs es realitazarà  Dijous  de 18:00 hores  a 19:30 hores

Descripció del curs


 

OBJECTIU:

Triar aliments d’estació i aprendre a cuinar-los, elaborant un arròs , per adaptar-nos al moviment que la naturalesa realitza en cada cicle i així conèixer els múltiples beneficis.

CONTINGUTS :

Farem una breu explicació a cada classe de per què escollir productes de temporada i quins escollir de forma més habitual de la tardor.

  • Dia 7. Tipus d’arròs existents i plats per elaborar amb cada un d’ells. Elaboració d’un bon Suquet.
  • Dia 14. Com fer un sofregit perfecte i tipus de sofregit per a cada arròs.
  • Dia 21. Elaboració d’un arròs amb productes de temporada.

IMPARTEIX: Marta Palomo, titulada en Direcció de Cuina.

NOMBRE MÀXIM D’ALUMNAT: 15

MATERIAL QUE CAL PORTAR: llibreta i bolígraf

OBSERVACIONS:

Material inclòs.