Inici de les inscripcions curs | Final de les inscripcions curs |
12 de setembre de 2019 | 30 de setembre de 2019 |
Preu: 21.55 €
Inici del curs | Final del curs |
16/octubre/2019 | 16/agost/2019 |
El curs es realitazarà Dimecres de 18:30 hores a 20:30 hores
Descripció del curs
OBJECTIU:
Presentació del projecte Verol – Obrador ecològic que basa l’elaboració
dels seus productes amb l’aprofitament dels recursos naturals que tenim al territori. Coneixerem els fruits silvestres que tenim més a la vora i valorar- ne la seva riquesa culinaria i propietats
CONTINGUTS :
Elaborarem una melmelada d’un fruit silvestre. Veurem tot el procés tal ho com fem a Verol, utlilitzant el mínim de sucre possible i amb productes naturals.
La sortida es farà en una finca ecològica on coneixerem els fruits silvestres més comuns que tenim a les vores de les vinyes (saüc, móra, aranyó ,arç blanc, gavarrera i serves) i les seves propietats. Tot seguit farem un tast d’aquestes melmelades al mateix lloc on les recollim.
IMPARTEIX: Pep Guasch
Dimecres, dia 16 de octubre de 18:30 a 20:30 teoria i elaboració.
Dissabte dia 19 de octubre al matí – recollida de fruits silvestres a les vinyes i tast de melmelades ecològiques (hora a determinar pel grup i guia).
NOMBRE MÀXIM D’ALUMNAT: 20
MATERIAL QUE CAL PORTAR: Calçat còmode per la sortida. OBSERVACIONS:
La sortida és molt curta i fàcil per tothom ( apta per nens i gossos)