Inici de les inscripcions curs | Final de les inscripcions curs |
12 de setembre de 2019 | 30 de setembre de 2019 |
Preu: GRATUIT
Inici del curs | Final del curs |
27/setembre/2019 | 20/desembre/2019 |
El curs es realitazarà Divendres de 10:00 hores a 12:00 hores
Descripció del curs
OBJECTIU:
Elaborar a casa les teves pròpies receptes, ja que amb les tècniques apreses en el curs, podràs ser capaç de seguir qualsevol altra recepta de rebosteria com cal.
CONTINGUTS :
Si et perd el dolç, aquest és sens dubte el teu curs. Al taller de postres et mostrarem receptes de dolços variats: Pastissos d’aniversari, lioneses, torrons, troncs de Nadal, Tortell de Reis, Panellets, i molts més…. on s’aplicaran tècniques diferents en rebosteria i diferents tipus de massa.
Amb el davantal posat i les mans a la massa, passareu una dolça estona elaborant entre tots el tancament perfecte per a qualsevol àpat.
Curs 100% participatiu amb degustació del que heu elaborat en finalitzar la classe.
IMPARTEIX:. Pascual Jovani, Mestre Reboster
NOMBRE MÀXIM D’ALUMNAT: 12
MATERIAL QUE CAL PORTAR: Davantal i gorra.
OBSERVACIONS:
El material va a càrrec de l’alumne. El primer dia , serà el dia de presentació i d’indicacions per part del professor.