Inici de les inscripcions cursFinal de les inscripcions curs
12 de setembre de 201930 de setembre de 2019

Preu:  GRATUIT  

Inici del cursFinal del curs
27/setembre/201920/desembre/2019

El curs es realitazarà  Divendres  de 10:00 hores  a 12:00 hores

Descripció del curs


 

OBJECTIU:

Elaborar a casa les teves pròpies receptes, ja que amb les tècniques apreses en el curs, podràs ser capaç de seguir qualsevol altra recepta de rebosteria com cal.

CONTINGUTS :

Si et perd el dolç, aquest és sens dubte el teu curs. Al taller de postres et mostrarem receptes de dolços variats: Pastissos d’aniversari, lioneses, torrons, troncs de Nadal, Tortell de Reis, Panellets, i molts més…. on s’aplicaran tècniques diferents en rebosteria i diferents tipus de massa.

Amb el davantal posat i les mans a la massa, passareu una dolça estona elaborant entre tots el tancament perfecte per a qualsevol àpat.

Curs 100% participatiu amb degustació del que heu elaborat en finalitzar la classe.

IMPARTEIX:. Pascual Jovani, Mestre Reboster

NOMBRE MÀXIM D’ALUMNAT: 12

MATERIAL QUE CAL PORTAR: Davantal i gorra.

OBSERVACIONS:

El material va a càrrec de l’alumne. El primer dia , serà el dia de presentació i d’indicacions per part del professor.