cunit.cat

c francesc macia

L’Ajuntament de Cunit, des de la Regidoria de Medi Ambient, ha posat en marxa aquest Pla especial en el centre, a pocs dies de la celebració de la Festa Major, ja que la majoria d’activitats es concentren en el nucli de la localitat.

Es tracta d’una neteja a fons de taques i d’altres residus que puguin trobar-se a la via pública.

L’Ajuntament vol aconseguir un Cunit més net, però també vol conscienciar a la ciutadania perquè mantinguin i tinguin cura del seu entorn. José Manuel Cabada, regidor de Medi Ambient explica que l’objectiu és “començar a millorar la imatge del nostre municipi. Tenim previstes actuacions en tot el municipi que ajudaran a millorar els nostres carrers i places, però cal la implicació de tothom. Entre tots i totes hem de mantenir net Cunit“.

La primera de totes les actuacions es una prova pilot que es realitzarà  dimecres 10 de juliol al carrer Francesc Macià, entre la via del tren i l’Av Barcelona. La neteja es farà entre les 6 i les 9 del matí. per tal d’ocasionar les mínimes molèsties possibles a veïns i comerciants.

Dijous 11 la neteja es farà a la Pl Catalunya (Pl Casal) i a la Pl Santiago Rusiñol, i divendres 12 serà als carrers Ramon Casas, Puig i Cadafalch i Empar Nadal, en el mateix horari.

 

Galeria d'imatges

Comparteix la noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Imprimir

Cunit diu no a la violència de genere


Notice: Undefined index: opcion_cookie in /home/customer/www/staging.cunit.cat/public_html/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 416

Notice: Undefined variable: input_porcentaje in /home/customer/www/staging.cunit.cat/public_html/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 484