cunit.cat

Presentación2

A partir del dilluns 3 de juny ja es podran fer les inscripcions al curs de monitors/es d’educació en el lleure que s’impartirà al mes de juliol a l’Espai Jove de Cunit. Aquest és un dels cursos que es porten a terme des de l’Oficina Jove Baix Penedès.

El curs tindrà lloc els dies 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 12 i 16 de juliol en horari de  9 a 14 h i de 15 a 20 h, excepte els divendres, que serà de 9 a 14 h.

El preu és de 190 euros i de 160 euros per a persones aturades. Està adreçat a joves majors de 18 anys i s’obtindrà la titulació de Monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil atorgat per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Un cop fet el curs de 150 hores (100 hores presencials, 25 virtuals i 25h de memòria), caldrà fer 160 hores de pràctiques.

Informació d’inscripció Cunit

Galeria d'imatges

Comparteix la noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Imprimir

Cunit diu no a la violència de genere


Notice: Undefined index: opcion_cookie in /home/customer/www/staging.cunit.cat/public_html/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 416

Notice: Undefined variable: input_porcentaje in /home/customer/www/staging.cunit.cat/public_html/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 484