cunit.cat

WhatsApp Image 2019-07-01 at 09.08.22

Des del passat dilluns 1 de juliol i fins el dimarts 16, 30 joves estan impartint el Curs de Monitors d’educació en el lleure a Cunit. Aquest és un dels cursos que es porten a terme des de l’Oficina Jove Baix Penedès.

La regidora de Joventut, Yolanda Sánchez va donar la benvinguda als 30 joves donant inici amb la regidora de Cultura, Montse Cámara, a aquest curs destacant que ja s’havia realitzat amb èxit per Setmana Santa el Curs de Pre-monitors.

Els alumnes que finalitzin el curs obtindran la titulació de Monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil atorgat per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Un cop fet el curs de 150 hores (100 hores presencials, 25 virtuals i 25h de memòria), caldrà fer 160 hores de pràctiques.

 

Galeria d'imatges

Comparteix la noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Imprimir

Cunit diu no a la violència de genere


Notice: Undefined index: opcion_cookie in /home/customer/www/staging.cunit.cat/public_html/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 416

Notice: Undefined variable: input_porcentaje in /home/customer/www/staging.cunit.cat/public_html/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 484