cunit.cat

IMG_8860

El 4 de setembre, es va iniciar el projecte, amb una formació per al professorat de l’escola SolCunit. A través d’aquesta formació el claustre del centre vol dotar-se d’eines i recursos per fomentar una educació no sexista. És la primera escola de Cunit en la que tot el professorat realitza una formació específica en coeducació i l’experiència ha estat valorada molt positivament pels i les mestres participants.

Amb l’inici de curs, també a l’escola SolCunit, s’han iniciat els tallers d’educació per a la igualtat que ofereix la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Cunit a totes les escoles. Durant la setmana del 16 al 20 de setembre s’han fet tallers per alumnat de P5, de 2n, 4t i 6è de primària d’aquesta escola.

El projecte de coeducació impulsat per l’ajuntament de Cunit inclou la realització de tallers per a la igualtat cada trimestre i per a tots els cicles d’educació primària, com també pel darrer curs d’educació infantil.

En els tallers es treballa la igualtat de gènere i la prevenció de les violències masclistes a través de diferents temàtiques. En aquest primer trimestre, s’ha treballat sobre les joguines i el sexisme amb l’alumnat de P5; sobre els estereotips de gènere als contes tradicionals amb l’alumnat de 2n de primària; sobre els oficis i les tasques domèstiques i de cura amb l’alumnat de 4t , per tal de fer saber que qualsevol feina és apta per qualsevol persona independentment del seu gènere i valorar el treball domèstic i de cura. Amb l’alumnat de 6è de primària, aquest primer trimestre es du a terme un joc de la desigualtat per tal de reconèixer les desigualtats socials entre dones i homes i fomentar el seu qüestionament.

 

Galeria d'imatges

Comparteix la noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Imprimir

Cunit diu no a la violència de genere


Notice: Undefined index: opcion_cookie in /home/customer/www/staging.cunit.cat/public_html/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 416

Notice: Undefined variable: input_porcentaje in /home/customer/www/staging.cunit.cat/public_html/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 484