cunit.cat

parada trenet

Per primer cop a Cunit, les regidories de Comerç i Consum, i de Turisme i Patrimoni, van impulsar la posada en marxa d’un trenet turístic en el marc de la campanya d’estiu 2019. El trenet, amb locomotora i tres vagons, va recórrer les zones comercials i patrimonials del nostre entorn, el Passeig Marítim i les platges cunitenques, i el patrimoni natural i cultural amb gran valor històric.

Com a primera experiència, i després de la finalització de la temporada, l’ajuntament valora molt positivament el servei pel que fa al recorregut i horaris; tanmateix l’avaluació final, d’acord amb l’empresa adjudicatària del servei, servirà per a corregir i millorar allò que no ha complert les expectatives, i mantenir i potenciar allò que ha anat bé per a properes edicions.

En paraules de la regidora de Comerç i Consum, Beatriz Luque, “per ser la primera experiència, crec que ha respòs amb escreix a les expectatives dels veïns i veïnes de Cunit. Tanmateix, d’una primera experiència hem de treure conclusions, mantenir allò que ha anat bé i millorar-ne les deficiències. Això farem per a la propera edició”.

Aquesta és la intenció de la regidoria de Comerç i Consum, organitzar una segona edició del Trenet Turístic d’estiu a l’any 2020.

Galeria d'imatges

Comparteix la noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Imprimir

Cunit diu no a la violència de genere


Notice: Undefined index: opcion_cookie in /home/customer/www/staging.cunit.cat/public_html/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 416

Notice: Undefined variable: input_porcentaje in /home/customer/www/staging.cunit.cat/public_html/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 484