cunit.cat

Shopping night 3 agost

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Cunit (ACEC) amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç del l’Ajuntament organitzen el Shopping Night per dissabte 3 d’agost de les 19:00h a l’1 hores al nucli antic.

L’objectiu de l’activitat és dinamitzar el comerç de la zona amb les compres nocturnes i ofertes especials. Per tant, les botigues romandran obertes fins l’1 de la matinada.

Aquesta edició està dedicada a les “Danses Tropicals”, per aquest motiu estarà amenitzada pel grup “Wellington & company”, qui farà recorreguts pel nucli antic de les 22 hores a les 23.30 hores, i seguidament fins les 00.30 hores hi haurà l’actuació dels xanquers itinerants amb la col·laboració del Circ Raluy.

Galeria d'imatges

Comparteix la noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Imprimir

Cunit diu no a la violència de genere


Notice: Undefined index: opcion_cookie in /home/customer/www/staging.cunit.cat/public_html/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 416

Notice: Undefined variable: input_porcentaje in /home/customer/www/staging.cunit.cat/public_html/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 484