cunit.cat

IMG-20190808-WA0003

El 2 de setembre començaran les obres de la rotonda que es construirà a la Carretera de Cunit a Clariana en la cruïlla amb la Travessera dels Íbers de Cunit.

El govern cunitenc inicia així les accions de millora en la seguretat dels camins que accedeixen als barris de muntanya.

La rotonda pacificarà el trànsit en un punt on ara conflueixen els vehicles que circulen en sentit mar i muntanya i també els que accedeixen per aquí a altres sectors de l’oest del municipi.

Jaume Casañas, regidor d’Urbanisme, explica que “prioritzem la seguretat i volem que millori la mobilitat en aquest punt per on passen cada dia un elevat nombre de vehicles en diferents sentits, sobretot i en gran part, dels veïns i veïnes que viuen en els barris de muntanya de Cunit”.

Les obres duraran aproximadament 1 mes i tenen un cost de gairebé 24.000€.

Galeria d'imatges

Comparteix la noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Imprimir

Cunit diu no a la violència de genere


Notice: Undefined index: opcion_cookie in /home/customer/www/staging.cunit.cat/public_html/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 416

Notice: Undefined variable: input_porcentaje in /home/customer/www/staging.cunit.cat/public_html/wp-content/plugins/click-datos-lopd/public/class-cdlopd-public.php on line 484